Dom > Vijesti > Sadržaj
Za brzi uvod u uljima (isparivači)
Jun 08, 2016

Jednostavno rečeno, u ovom kontekstu difuzijeje postupak koristi da se raziđete namiris eteričnih ulja. Ovisno o metodi, miris može ispuniti cijelu sobu ili možda samo dati ugodan miris onima u malom krugu od difuzor. Ako želite vidjeti kako osnovni difuzije radi bez puno alata, primijeniti kap ili dvije eteričnog ulja omiljenih na tkivo. Držite tkiva i stavite ga u blizini ventilatora, duvaj, ili jednostavno držite to i primijetiti da je kao tkivo pomiče se oslobađa aromu svoje omiljene eterično ulje.


Ako tkivo eksperiment nije potpuno objasnio kako funkcionira difuzor, pokušajte drugi eksperiment koji će širiti miris kroz cijelu sobu. Za ovaj eksperiment, skuhati dvije šalice vode i zatim Dodajte 10 kapi eteričnog ulja omiljenih u lonac s vodom. Pare, što je isparavanje iz vode, kroz cijelu sobu da se nosiće miris eteričnog ulja. Za razliku od tradicionalnih difuzor, Međutim, aroma neće trajati vrlo posljednji.


Difuzor za eterična ulja djeluje poput tkiva i Kipuće vode sa svoje omiljene eterično ulje. Umjesto toga, za volumen djeluje na većem mjerilu. Tkivo samo pod uvjetom arome u vrlo malom prostoru budući da difuzor će općenito pružiti miris na širem području. To je korisno jer očito ne smiješ hodati držeći maramicu ili nošenje lonac Kipuće vode cijeli dan. Zato morate naučiti o tradicionalnom eterično ulje difuzora.