Dom > Vijesti > Sadržaj
Električni eterično ulje Difuzori ili Reed Distributeri?
Jun 08, 2016

Korištenje aromatskih difuzora uvijek našao posebno mjesto u društvu. Je put kroz koji putem kojeg ljekovita svojstva prirodnih elemenata otpušta u okoliš. To je znanstveni proces. Ovaj proces pomaže u širenju fizički, kao, psihološko blagostanje osobe. Glavna prednost od distributera je da vam pomoći u opuštanje stres.

Osim toga, ona također promiče poboljšanje raspoloženja i poboljšana kognitivna funkcija. Postoje različite vrste difuzora koji su dostupni na tržištu. TOn Electric eterično ulje Difuzori i Reed Distributeri sudvije glavne vrste dostupnih uređaja na tržištu,

Radne opreme

Projektiranje električnih eterično ulje Difuzori je izuzetno pogodan. Korištenje je jednostavno, a uređaj može se koristiti bilo gdje. To je filtar ploča koje se polako ugrijati. Ovdje, korisnik može napraviti pomoću ulja po vlastitom izboru. Nakon nekoliko sekundi, aroma se polako oslobađa od 500 kvadratnih metara u ograđenom prostoru.

Proizvod je mali i mogu obavljati s lakoćom. Reed Distributeri, s druge strane, ne zahtijeva električnu energiju za rad. U tom procesu, trstiku upijaju miris iz difuzor. Za volumen se može koristiti za 90 dana na rastezanje.

Razlika u radu

Osnovni koncept iza oba oprema je isto. Međutim, postoje razlike u načinu na koji oni promovirati blagostanje. Električni difuzora treba vremena za zagrijavanje. Osim toga, ne mogu koristiti u takve postavke koje nema električnih priključaka. Međutim, ova vrsta uređaja je sjajnoj dizajniran.

To je razlog zašto oni savršeno se stapaju s soba dekor. Reed distributeri mogu koristiti jer nema potrebe za priključak za struju. Međutim, nego može samo biti upotrijebljen za određeni period. Redovito mijenjanje potreba u ovom obliku difuzora. Oni su obojica, budu sigurni za korištenje.

Koristite ulje u distributera

Postoje različite vrste ulja koje se koristi u oba distributera. Postoje određene razlike između mirisa koristi. Međutim, reed distributeri imaju svoje posebne parfem boce. Bilo koju vrstu eterično ulje se koristi za električni uređaj. U zaključku, oba načina su se uzimanje prednosti aromatska terapija. Možete ih dobiti od online platforma. Izaberite pouzdan web stranica će doći do najboljeg objekta u skladu s vaše udobnosti.