Dom > Vijesti > Sadržaj
Uljnih Plamenika ili električne eterično ulje Difuzora: Što je bolje i zašto?
Jun 08, 2016

Aromaterapija je Napredno i postao vrlo popularan u njegovo ponašanje ovih dana. Postoji mnogo načina s kojima možete povezati s dobrotom prirode. Jedan takav način je kroz aromaterapiju i da su eterična ulja koja se Učitava s dobrotom prirode.

Oni se izdvajaju iz dobi stari bilja i grmlja širom svijeta i prepun dobrote koja povećava osjetila i opušta um i tijelo. Nablagotvornim učincima eteričnih uljamože sada biti od koristi različitim metodama. Dva popularna metoda korist od ovih aromatičnih eteričnih ulja su pomoću električnih difuzerima i slično. Neka nam usporediti obje ove metode i vidjeti što neki je bolji i zašto.

Što je plamenik ulja / toplije?

Ulje plamenik lampa ili ulje toplije je čašu koja sadrži eterično ulje na vrhu dok donji dio ima prostora za zadržati snimač kao upaljenu svijeću ili fitilj. Toplinu od požara ispod ide iznad dijela koja pak zagrijava i isparava eterično ulje i daje miris. Dok su plamenici ulje aromatičnog i učinkovit, imaju i mana.

U slučaju Prekomjerne vrućine, oni imaju tendenciju da spali ili pretjerano spali ulje iznad a razbijanje molekule eteričnih ulja i objavljivanju običan pare umjesto da se koristi u aromaterapiji.Eterično ulje plamenikaili grijači su vrlo popularna, jeftina, potreba bez struje i može se postaviti gotovo bilo gdje da biste dobili učinkovite rezultate. Oni su prirodniji u svom obliku i miris ulja širi ravnomjerno u sobi.

Koje suElektrični Eterična ulja Distributeri?

Električni raspršivač, očito, koristi struju za pretvaranje eteričnih ulja u obliku spreja koji širi u sobi je smještena. Motor smješten u difuzor djeluje kao raspršivač (koji je jedan od tipova električnih distributera) koji pak pomaže u emisije eteričnih ulja u zrak.

Postoje ultrazvučni distributera koji isto tako funkcionirati sa struju ali koristi drugačiji mehanizam za pretvaranje ulja u obliku spreja koji raspršuje u zraku. Električni raspršivač je učinkovit za velike površine kao dnevni boravak i može pomoći očistiti okoliš idati mirisni osjećaju sobi se nalazi. Sve u svemu, to je više ekološki prijateljske od uljnih plamenika.

Dakle, ovisno o korištenju, električni raspršivač i uljnih plamenika imaju svoje terapijske koristi i uzance. U većini slučajeva rade jednako dobro i jedan može imati koristi od aromaterapije essentials koji imaju za ponuditi. Međutim što se tiče sigurnosti i tehnologije tiče, električni uljima su sigurnija i naprednija. Ovo se posebno preporučuju u domovima gdje imate manju djecu zbog svoje sigurnosne značajke.